جذب استعدادهای برتر در دانشگاه فرهنگیان طی بهمن‌ماه

جذب استعدادهای برتر در دانشگاه فرهنگیان طی بهمن‌ماه
جذب استعدادهای برتر در دانشگاه فرهنگیان طی بهمن‌ماه

رجبعلی برزویی با بیان اینکه مهم‌ترین وظیفه ما توانمندسازی دانشجو معلمان است گفت: دانشجو معلمان در بهترین جمع حضور دارند اما اینکه چه وظیفه‌ای داریم تا بتوانیم این دانشجو معلمان را برای محیط کلاس آماده کنیم برترین وظیفه است؛ در این راستا چند مسیر پیش رو است، بحث اعضا و نیروی انسانی و استاد مهمترین بحث است که سعی کردیم امسال حدود ۷۰۰ تا ۹۰۰ نفر را جذب کنیم که در فرآیندهای نهایی بهترین‌های آنان حضور دارند.

وی با بیان اینکه بحث دیگر زیرساخت‌ها است که به طور وسیع امسال برای اولین بار به آن پرداخته شد افزود: بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان به استان‌ها داده شد تا بتوانند زیرساخت‌های اولیه را ایجاد کنند.

رئیس دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه همین عدد را ان‌شاءالله تا پایان سال دوباره آماده می‌کنیم ادامه داد: از مجلس مجوزهایی می‌گیریم تا بتوانیم فضاهای فیزیکی را توسعه دهیم و بتوانیم از سایر زیرساخت‌های فیزیکی کشور استفاده کنیم که تمام محیط برای این کار آماده شود.

برزویی با بیان اینکه در بحث نرم افزاری موضوع هیئت علمی مهم است گفت: در بحث معماری برنامه‌ریزی درسی، باید بتوانیم آن را به هدف اصلی که مد نظر داریم برسانیم. در بحث تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه مسیری را پیش گرفته که محور جهان اسلام شود و بتواند در استادها و دانشگاه‌ها چنین فضایی را ایجاد کند.

برزویی درباره استعدادهای برتر دانشجویی گفت: موضوع اخیراً مصوب و ابلاغ شده و باید بلافاصله کار کردن روی آن را شروع کنیم اما قبل از آن اولویت استعدادهای برتر دانش آموزی است که همه کارهای آن انجام شده و مدت زیادی است که برای تنظیم فراخوان و جزئیات آن وقت صرف شده زیرا برای اولین بار انجام می‌شود، باید همه ابعاد و جزئیات آن خوب دیده شود. باید سامانه‌های آن و نرم افزارهای آن آماده شود؛ به داده‌های شناسنامه‌ای از طریق وزارت آموزش و پرورش یا ثبت احوال برسیم که همه اینها صحت‌سنجی است و زمان را کند پیش می‌برد، ولی اگر مشکلی پیش نیاید و دیتاها برسد، ظرف یک هفته یا دو هفته آینده اولین فراخوان آن اعلام شود و برای بهمن پذیرش انجام می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین حدود ۳۰۰۰ استعداد برتر جذب می‌شود.

برزویی به موضوع کسورات دانشجو معلمان نیز پرداخت و گفت: بحث کسورات آئین نامه و مصوبه هیئت امنا دارد، قوانین و ضوابط خود را دارد ولی اصل آن قانون مجلس است، هزینه‌ای که دریافت می‌کنیم حدوداً ۶۰ تا ۷۰ درصد هزینه واقعی است که دانشگاه انجام می‌دهد، دولت بابت این هزینه‌ها هیچ مبلغی را پرداخت نمی‌کند؛ ما موظفیم که از این افراد هزینه را کم کنیم و این عدد در طول تمام طول سال تقسیم می‌شود.

وی اظهار کرد: هزینه امکانات خوابگاهی، رفاهی، برنامه‌های رفاهی، برنامه‌های فرهنگی و … در قانون مجلس پیش بینی شده است.

 

منبع: خبرگزاری مهر


پارسا پروجکت

parsaproject.ir

۵
از ۵
۲ مشارکت کننده

جستجو در مقالات