آشنایی با دوره فراگیر دانشگاه آزاد

آشنایی با دوره فراگیر دانشگاه آزاد

در روش فراگیر، دانشجو در آزمون ورودی فراگیر شرکت میکند (امتحان از بین ۳ تا ۵ درس بنا به رشته انتخابی گرفته میشود) و پس از قبولی، دانشجوی ترم دوم محسوب میشود و درسهایی که در امتحان فراگیر قبول شده بعنوان دروس ترم اول وی محسوب میشود.

نکته دیگر اینکه تمامی فارغ التحصیلان دارای مدرک کارشناسی یا دانشجویان شاغل به تحصیل در  مقطع کارشناسی که تا تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۱ فارغ التحصیل میشوند، امکان ثبت نام و پذیرش در این دوره را دارند. (به شرط داشتن شرایط نظام وظیفه)؛همچنین مدرک این دوره همان مدرک عادی دانشگاه آزاد اسلامی میباشد و کاملا معتبر است.

شهریه دوره های فراگیر و کلاسهای آن نیز مانند دانشجویان عادی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد است و تفاوتی ندارد. 

گفتنی است امتحان فراگیر دانشگاه آزاد روز ۲۴ تیر ۱۴۰۱ برگزار میشود که بنابه هر رشته فرد داوطلب در آزمون ۳ تا ۵ درس (۶ الی ۱۰ واحد) شرکت میکند. منابع آزمون در دفترچه ثبت نام مشخص شده است و نتیجه آن در نیمه اول شهریور اعلام میشود.

همچنین معدل مقطع کارشناسی دانشجو با تاثیر ۲۰ درصدی در آزمون اعمال میشود و مهمترین مزیت این نوع پذیرش این است که برخلاف کنکور، دانشجو در صورت قبولی درس خود را از ترم دوم شروع میکند. یعنی مهر ۱۴۰۱ فرد پذیرفته شده دروس ترم دوم را اخذ میکند و میگذراند.

 متقاضیان میتوانند بدون توجه به رشته کارشناسی خود، هر رشته ای که مدنظرشان است را انتخاب کنند (به جز رشته های مهندسی معماری، طراحی شهری)

کلیه قوانین آموزشی، انضباطی، مالی و شهریه دانشگاه آزاد اسلامی در این نوع پذیرش نیز بصورت یکسان اعمال میشود.

منبع: سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند 


پارسا پروجکت مشاور آموزشی شما از دوره اول آموزش متوسطه (پایه هفتم) تا دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته

 www.parsaproject.ir


 

۵
از ۵
۱۰ مشارکت کننده

جستجو در مقالات